Hilal Altınbilek’ten şok itiraf: O sahnede çok zorlandım!

atv ekranlarının yeni sezonda çok konuşulan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha karakterini oynayan Hilal Altınbilek, en çok zorlandığı sahneyi açıkladı.

Hilal Altınbilek’ten şok itiraf: O sahnede çok zorlandım!

Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’nin sorularını yanıtlayan Altınbilek, dizide Murat Ünalmış’ın oynadığı Demir karakteri ile Züleyha’nın evlendiği gece yaşanan sevişme sahnesinde çok zorlandığını itiraf etti.

Karagül dizisindeki Özlem karakteriyle yıldızı parlayan Altınbilek, yeni sezondaki rolüyle de çok konuşuluyor.

Altınbilek, dönem dizisinde oynamadan önce babası ve anneannesiyle o dönemleri konuştuğunu anlatırken özellikle 70’li yıllarda insanların aşka bakışı üzerine odaklanmış. O yıllarda yaşanan aşkların çok daha gerçekçi olduğunu vurgulayan güzel oyuncu, günümüzde öyle bir aşkla karşılaşmadığını da röportajında belirtiyor.
 

Kendisini en çok zorlayan sahne ile ilgili bir soru üzerine de “Sanırım Demir’le sevişme sahnesi beni en zorlayan sahneydi” ifadesini kullanan Hilal Altınbilek, birini sevip başka biriyle olan Züleyha’nın halinden etkilenip tedirgin olduğunu, ancak sahne öncesinde yönetmen ve yapım şirketiyle konuşmasından sonra o sahne konusunda kendisini rahatlattıklarını ifade ediyor.

Dizide kayınvalidesi Hünkar’ı oynayan Vahide Perçin ile oynarken, adeta onunla anı yaşadığını ve içinin mutlulukla dolduğunu belirten Hilal Altınbilek, “Arada ona bakarken dalıp dalıp gidiyorum. Onunla oynamak genç bir oyuncu için inanılmaz bir şey. O yüzden bu işe karşı hiç heyecanımı kaybetmeyeceğim” açıklamasını yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncusu Hilal Altınbilek’ten büyük itiraf: O sahnede çok zorlandım!

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X