Hilal Oruç Milli Takım’da

İnegöl Dostum bünyesinde çalışmalarına devam eden Oryantiring takımından Hilal Oruç ve Antrenör Tarık Şeker Karadağ’da yapılacak olan Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonasında Milli Takımda yer alarak ülkemizi temsil edecekler.

Hilal Oruç Milli Takım’da

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bildiğiniz üzere belediyemiz tarafından hayata geçirilen ve doğa tutkunlarının çekim merkezi haline gelen Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM) gün geçtikçe kendinden daha fazla söz ettiriyor. Dostum, İnegöl’ün doğal güzelliklerinin tanıtımına katkı yaparken, bünyesindeki sporcuların katıldıkları yarışmalarda İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmeleri ve yarışmalardan başarı ile dönmeleri İnegöl’ü bir spor şehri kimliğine bürüyor. Kar topu misali her geçen gün büyüyen ve farkındalık ortaya koyan etkinliklere bir bir imza atan Dostum Merkezi, bünyesindeki sporcular ile önemli başarılara imza atıyor” şeklinde konuştu. 

Dostum Oryantiring sporcusu Hilal Oruç, 20 yaş bayanlar kategorinde ilk dörtte yer aldığı için Milli takıma davet edildi. Oryantiring Hocası Tarık Şeker de 21 yaş bayanlar kategorisinden sorumlu antrenör olarak Milli Takım kampına çağrıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X