Hintli Müslümanlar İhlas Vakfı İftarlarında Buluştu

Ramazan münasebetiyle Somali, Afganistan, Etiyopya (Habeşistan), Yemen, Sudan Kenya, Uganda ve Hindistan’ da iftar organizasyonları düzenleyen İhlas V…

Hintli Müslümanlar İhlas Vakfı İftarlarında Buluştu

Ramazan münasebetiyle Somali, Afganistan, Etiyopya (Habeşistan), Yemen, Sudan Kenya, Uganda ve Hindistan’ da iftar organizasyonları düzenleyen İhlas Vakfı, bu yılda fakirlerin hayır dualarını almaya devam ediyor. Dünyanın en kalabalık ve en fakir ülkelerinden biri olan Hindistan’da bulunan Müslümanlara iftar hizmeti götüren İhlas Vakfı Hindistan’ın en meşhur evliyalarından olan Seyyid Nizameddin-i Evliya Hazretlerinin türbesinin de bulunduğu dergâhta iftar verdi. İki gün verilen iftarı Nizameddin-i Evliya Hazretlerinin torunları Aziz, Hüsrev ve Suhail Nizami koordine ederlerken dergâhın bahçesinde geniş bir alana kurulan iftar sofrası ile binlerce kişi oruçlarını açarak hayırseverlere dualar etti. Ayrıca Yeni Delhi’de medfun bulunan Muhammed Baki Billah, Nur Muhammed Bedayuni, Mazhari Cani Canan ve Abdullahi Dehlevi hazretlerinin türbeleri etrafında bulunan dergâh ve medreselerde ilim tahsil eden talebelere de İhlas Vakfı tarafından iftar verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X