Hipodrom şenlendi

Yenileme çalışmaları nedeniyle yarışlara ara verilen Osmangazi Hipodromu’nda, hazırlıkların tamamlanmasının ardından yeni yarış sezonu törenle başladı.

Hipodrom şenlendi

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Yasin Kadri Ekinci, yarıştan önce gazetecilere yaptığı açıklamada, hipodromun genel açılışını ilkbaharda yapmayı planladıklarını söyledi. 

Ekinci, “Down sendromlu, ortopedik ve zihinsel engellilere ücretsiz hizmet verecek hipoterapi merkezimiz açılacak. Arkasından at binmeyi öğrenmek isteyenlerin serbest at binebilecekleri bir mekan olacak. Spor yapmak isteyenlere de spor alanlarımızı yapıyoruz. Bunların hepsini arka arkaya tamamlıyoruz. Bu imkanı ve finansı bize sağlayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e teşekkür ediyorum” diye konuştu. Yenilenen hipodromda sonbahar yarış sezonunun ilk koşusunu, Şemsettin Toydemir’in sahibi olduğu ‘Oğlum Kayra’, jokey Halef Katı idaresinde 1.39.61’lik bitiriş derecesiyle kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X