Hipodromda Gülben sürprizi

TJK’nın önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan ‘Atla Terapi Merkezi’nin dördüncüsü dün Osmangazi Hipodromu’nda açıldı.

Hipodromda Gülben sürprizi

ÜNAL ÖZBAY 

ŞENLİK HAVASINDA GEÇTİ

Türkiye Jokey Kulübü’nün engelli çocukların tedavisine alternatif olarak hayata geçirdiği ‘At’la Terapi Merkezi, İstanbul Veliefendi, Diyarbakır ve İzmir Şirinyer hipodromlarının ardından Bursa Osmangazi Hipodromu’nda açıldı. Şenlik havasında geçen açılışta, çocukların keyifli vakit geçirebilmesi için çeşitli oyunlar ve aktiviteler düzenlendi.

ŞARKILARIYLA COŞTURDU

Açılış sonrası sahneye çıkan Gülben Ergen izleyenleri coşturdu. Konserde sevilen şarkılarını seslendiren Ergen, performansıyla göz doldurdu. Atlar ve terapistler eşliğinde uygulanan seanslarla fiziksel, zihinsel ve duygusal bozukluğu olan çocukların gelişimine katkı sağlayan merkezden, tedavisine doktor raporuyla izin verilen engelli çocuklar yararlanacak.

Düzenlenen törende açılış kurdelasını Vali İzzetin Küçük, TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci ve Gülben Ergen birlikte yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X