Hırsız kardeşler 14 işyerini soymuştu!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir gecede 14 işyerine girerek hırsızlık yapan üç kardeşten ikisi Eskişehir’de yakalandı.

Hırsız kardeşler 14 işyerini soymuştu!

Bir süre önce İnegöl’de aynı gece Hastane Caddesi, Adnan Menderes Bulvarı, Ahmet Akyollu Caddesi, Orhaniye Mahallesi eski Ankara yolu ve Kuyumcular Çarşısı’ndaki 14 ayrı işyerine giren 3 hırsız, paradan giyim eşyası ve cep telefonuna kadar ellerine geçirdikleri ne varsa çaldır. Güvenlik kameralarına da yansıyan hırsızlık olayları üç genç tarafından gerçekleştirildi. 

Şehrin değişik yerlerinde faaliyet gösteren giyim mağazası, büfe, emlakçi, elektrikçi ve pastane gibi işyerlerini hedef alan hırsızlar, gözüne kestirdikleri işyerlerinin kapılarını ellerindeki levyeler yardımı ile açtı. İşyerlerindeki kasalarda bulabildikleri paraların yanı sıra işe yarayabilecek ne varsa alıp kaçtı. Üç hırsız toplam 14 işyerine girerken, 4 dükkanın kapısını zorladı, ancak açamadı.

Güvenlik kameraları incelendiğinde ilginç görüntüler ortaya çıktı. Yaşları 16-18 arasında değişen 3 hırsızın İnegöl AVM mevkiinde bir giyim mağazasına girerek burada kıyafetlerini değiştirdikleri görüldü. Hırsızlar daha sonra bu mağazanın hemen karşısında bulunan büfeye ön camı tornavida yardımıyla açarak girdi. Kasada bulunan bir miktar parayı alan hırsızlar, kutular içerisindeki kuruyemişleri de alarak ayrıldı. Büfeden alınan bir adet tablet bilgisayar ise işyerine yakın bir yerde bırakıldı.

HIRSIZ KARDEŞLER ESKİŞEHİR’DE YAKALANDI

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızların yakalanması için harekete geçerken, üç hırsızdan kardeşte ikisi Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’nün eşzamanlı operasyonunda yakalandı. İnegöl’deki hırsızlık olaylarını gerçekleştiren İ.Y. (16) ile kardeşi (C.Y. (13), E .Y. (16), S.T. (16), C.T. (17) ve Y.Y.(13) çaldıkları suç eşyaları ile birlikte yakalandı. Zanlılardan ikisinin İnegöl’deki hırsızlık olaylarını gerçekleştirenler olduğu tespit edildi.

Şüphelilerden 5’i Eskişehir Kapalı Cezaevi’ne gönderilirken, İnegöl’deki hırsızlık olaylarına karışan 13 yaşındaki C.Y. İnegöl’e getirildi. İnegöl’deki hırsızlık olayını gerçekleştiren üç kişiden M.T. isimli şahıs ise aranıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X