Hırsızın hiç mi suçu yok?

9 sarı, 2 kırmızı kart gören Timsah’ın kaptanı, kart tablosunda Caner Erkin, Filipe Melo, Jean Jacques Gosso, Raheem Lawal ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin önünde yer aldı.

Hırsızın hiç mi suçu yok?

Meşhur fıkrayı bilirsiniz. Nasreddin Hoca’nın evine gece hırsız girer, evde ne var ne yok götürür. Sabahleyin komşuları toplanır, Hocaya sorular ile yüklenirler. ‘Hocam kapıyı açık mı bıraktın yoksa, Hocam şu eski pencereleri değiştir diye sana kaç defa söyledik, Bir köpek alsaydın, böyle olur muydu, Hocam o kadar sesi duymayacak kadar nasıl derin uyudun?’ Nihayet Hoca dayanamaz ve  ‘Yahu tamam, iyi güzel de kabahatin tümü benim mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?’ der. 

2.KEZ YAŞIYOR

Volkan Şen’in Bursaspor’da yaşadıkları aynen bu fıkraya uyuyor. Volkan, agserif sertlikle yapıyor tamam da hakemlerin hiç mi suçu yok. Veya Volkan ve takım arkadaşlarının yaptıklarını görenler başka bir isim olunca neden bunları görmezden geliyor? 

Timsah’ın kaptanı şuana kadar 9 sarı, 2 kırmızı kart gördü. 18.haftada TT Arena’da 2-2 sona eren Galatasaray maçında da Fırat Aydınus tarafından oyundan ihraç edilen Volkan, Spor Toto Süper Lig’in en hırçın futbolcusu konumunda.  

GÖRMEZDEN GELDİLER

Agresiflikleriyle bilinen Caner Erkin ve Felipe Melo şuana kadar 9 sarı 1 kırmızı, Gosso 8 sarı 2 kırmızı, Doğa Kaya 10 sarı 1 kırmızı, Koral Altınay ve Kıvanç Karataş 7 sarı 2 kırmızı, Emre Bölezoğlu ise 5 sarı 1 kırmızı kartla oynadı. Mesela, Felipe Melo 9 sarı 1 kırmızı kartla oynarken, Bursaspor maçında Fernando Belluschi’nin ayağına kasti olarak basması hakemen gözü önünde olmasına rağmen görmezden gelinmiş ve oyundan atılamamıştı. 

DİĞER KART GÖRENLER

Yine Caner Erkin’in böyle birçok olayı bulunurken, Volkan Şen ve Bursasporlu oyuncuların üzerine oynanan oyunlarda işin cabası. Volkan suçsuz değil, kendine hakim olması şart. Ancak adalet istemekte bu camianın hakkı. Bursaspor’da şuana kadar diğer kırmızı kart gören isimler ise Şamil Çinaz, Filipe Josue, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz ve Harun Tekin olmuştu. Kupa maçlarında ise kaleci Okan Koçuk, Ertuğruml Ersoy ve Bakaye Trore’de kırmızı kart görmüştü. 

İŞTE LİGİN EN ÇOK HIRÇIN İSİMLERİ

İSİM            SK         KK

Volkan Şen      9          2

Fedro Franco    –          3

Doğa Kaya       10         1

Caner Erkin     9          1

Felipe Melo     9          1

Gosso           8          2

Serdar Aziz     8          1

Salih Dursun    8          1

Koray Altınay   7          2

Kıvank Karakaş  7          2

Mahmut Tekdemir 7          1

Filipe Josue    7          1

Adem Büyük      6          1

Murat Ceylan    4          2

Gökçek Vederson 4          2

Merter Yüce     5          1

Emre Belözoğlu  5          1

Tunay Torun     5          1

Aroyoko         4          1

Mehdi Touil     9          1

Ali Çamdalı     6          1

Lawal           5          2

Mbıala          4          1

Samba Sow       3          1

Elyasa Süme     10         –

Mehmet Ekici    10         –

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X