Hırsızlar bayram namazını fırsat bildi

Bursa’da vatandaşların bayram namazına gitmesini fırsat bilen hırsızlar bir eve girerek altınları çalarken, bir diğer olayda ise yaşlı adamın cebinden cüzdanı çalındı.

Hırsızlar bayram namazını fırsat bildi

Kurban Bayramı namazını fırsat bilen hırsızlar, merkez Yıldırım ilçesinde bir evden altınları, bir vatandaşın ise namazda cüzdanını çaldı. Edinilen bilgiye göre, Şirinevler Mahallesi’nde P.A. bayram namazı için mahallesinde bulunan camiye gitti. Namaz sondası evine dönen P.A., evine girildiğini fark etti. Eşinin yatak odasında sakladığı 4 adet 20 gramlık altın bilezik, 1 adet İstanbul kösteği altın zincir ve 1 adet Reşat altının bulunduğu çantanın yerinde olmadığını fark eden P.A., polis merkezinin yolunu tuttu.

NAMAZDA CÜZDANINI KAPTIRDI

Yaşanan bir diğer olayda ise 47 yaşındaki S.K., bayram namazı için 75. Yıl Mahallesi’ndeki caminin yolunu tuttu. Namazı kıldıktan sonra mahalle sakinleri ile bayramlaşan S.K., elini cebine attığında cüzdanının olmadığını fark etti. Polis merkezine giden S.K., içinde ehliyet, nüfus cüzdanı ve bin lirasının bulunduğu cüzdanın bulunması için şikayetçi oldu.

Polis ekipleri iki olayla da ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X