Hırsızlar nefes kesen operasyonla yakalandılar

Bursa’da bir kişinin evindeki çelik kasadan 700 bin liralık ziynet ve para çalan iki şüpheli, polisin nefes kesen operasyonuyla yakalandı.

Hırsızlar nefes kesen operasyonla yakalandılar

Edinilen bilgiye göre olay, iki gün önce  Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi’nde meydana geldi. N.K.’nın evine tornavida ile pencereyi açarak giren hırsızlar, daire kapısınıN arkadaki güvenlik kilidini kapatarak evi aramaya başladı. Yatak odasındaki dolapta bulunan çelik kasayı fark eden hırsız, içindeki 700 bin lira değerinde olan ziynet ve nakit parayı alarak kayıplara karıştı.

 

İş dönüşü evine gelen N.K., soyulduğunu anlayınca durumu polise bildirdi. Harekete geçen polis, şüphelilerin ziynetleri bir kuyumcuya sattığını belirledi. Altınlara el koyan polis, eş zamanlı iki ayrı operasyon düzenledi. Ekipler evvela Çekirge’de bir otelde kalan zanlının yakalanması için binanın çevresini sardı. Polisten kaçmak için otel odasının penceresinden atlayan Ö.F.D, kolu kırılınca kaçamayıp yakalandı. Karakol yerine hastaneye götürülen Ö.F.D.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Diğer şüpheli A.Ş. ise,  Osmangazi ilçesindeki evine yapılan baskında yakalandı. Çifte operasyonda ele geçen toplam 600 bin lira değerindeki ziynet ve para, müşteki N.K.’ye teslim edildi. Geri kalan 100 bin liranın bulunması için zanlıların sorgusu sürürken, kuyumcu hakkında da “hırsızlık malını satın almak” suçundan işlem yapıldı. İki şüphelinin yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X