Hırsızlık için geldiği fabrikada akıma kapıldı

Eskişehir’de Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) bir fabrikaya hırsızlık amacıyla ikinci kez giren 4 şüpheliden biri, elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Hırsızlık için geldiği fabrikada akıma kapıldı

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, OSB’deki bir fabrikadan 200 bin lira değerinde bakır kablonun çalınması olayının zanlılarının yakalanması için çalışma başlattı.

 

Zanlılar B.Ç.A. (21) ile yaşı küçük 3 kişi, yine aynı fabrikaya gelerek bakır kabloları sökmeye başladı. Bu sırada B.Ç.A, elektrik akımına kapıldı.

 

Olay yeri yakınlarında bulunan polis ekipleri, suç üstü yakaladıkları şüphelilerden yaralı B.Ç.A. için 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, zanlıyı Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırdı. Suç üstü yakalanan 3 şüpheli ile hastanede tedavisi tamamlanan B.Ç.A. gözaltına alındı.

Şüphelilerin araçlarında yapılan arama ve kontrollerde, bir kuru sıkı tabanca, pala, hırsızlık olaylarında kullandıkları ekipman ile aynı gün bir tekel bayisinden çaldıkları içkiler ele geçirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X