Hisarcıklıoğlu’ndan ramazan mesajı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ramazanın yardımlaşma ve kardeşlikle en güzel şekilde idrak edilmesi gerektiğini belirtti.

Hisarcıklıoğlu’ndan ramazan mesajı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat ​Hisarcıklıoğlu, ramazanın başlaması nedeniyle yayımladığı mesajda, bu ayın nefislerin arınması, kardeşlik ve paylaşma duygularının pekişmesi açısından en güzel fırsat olduğunun altını çizdi.

 

İslam alemi için çok özel anlam taşıyan bir ramazana daha kavuşmanın engin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Hisarcıklıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

“Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’ni de içerisinde barındıran ve oruç ibadetiyle tüm gönüllerin daha da fazla Allah sevgisiyle çarpmasına vesile olan ramazanı, yardımlaşmamız ve kardeşliğimizle en güzel şekilde idrak etmeliyiz. Duaların ve ibadetin daha da anlam kazandığı bu günlerin, başta Müslüman dünyası olmak üzere tüm insanlara hayırlar getirmesi en büyük dileğimiz. Türk iş dünyası adına, bütün İslam aleminin mübarek ramazanını kutluyor, Yüce Allah’tan, bütün inananların hayırlara vesile olacak dualarının ve ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X