Hiskar Arçelik’ten ‘deneyim’ alanı hizmeti

Yepyeni bir Hiskar Arçelik Mağazası İzmir Yolu Tuşpa Plaza’da açıldı. 450 metrekarelik kapalı alanda müşterilerini ağırlayan Hiskar, 4. mağzasıyla Bursa’lılara kaliteli ürün ve hizmet sunmaya devam ediyor. 1995 yılında önce İnegöl’de ardından Bursa’da açılan mağazalarıyla Türkiye’nin en güvenilir markalarından birinin temsilciliğini yapan Hiskar’ın kurucusu ve ortağı İsmail Tezcan ile bu yeni mağaza hakkında konuştuk.

Hiskar Arçelik’ten ‘deneyim’ alanı hizmeti

Tezcan, özellikle bu yeni mağazada geniş alanda, müşterilerin ürünleri ‘deneyimleyebilecekleri’ alanlar yarattıklarını söyledi. İsmail Tezcan’a göre, tüketicinin ürünü kullanmadan önce denemesi oldukça faydalı bir hizmet, hem tüketici için hem de Arçelik markası için…

Sayın İsmail Tezcan, Nilüfer Ertuğrul Mahallesi’ndeki yeni mağazanızın açılışıyla kente yeni bir ekonomik katkı noktası daha hizmete girmiş oldu. Kısaca bu yeni işyeri hakkında bilgi verir misiniz?

Nilüfer ilçemizde, İzmir Yolu üzerinde, Ertuğrul Mahallesi mevkiinde Tuşpa Plaza’da iki katlı  Arçelik Hiskar mağazamızı Bursalıların hizmetine açtık. 450 metrekare taban alanımız var ve üst katımızda da 450 mtrekarelik bir alanımız daha var. İlk etapta alt katı hizmete açtık. Bu alan bile Türkiye’deki standart Arçelik mağazalarının alanlarının çok üstünde. Üst katımızı da ‘showroom’ olarak değerlendireceğiz. Hatta orayı ‘deneyim’ alanları olarak değerlendirmeyi düşünüyoruz. Yani müşterilerimiz ürünlerimizi bizzat mağazamızda deneyebilecekler. Örneğin, Arçelik televizyonları kullanıp özelliklerini öğrenebilecekler. Bunun yanı sıra küçük ev aletlerinden de deneyebilecekleri ürünler olacak. Örneğin müşterilerimizin çok sevdikleri Türk kahvesi makinemizi deneyebileceğiz. Hem kahve keyfi yapacağız hem de ürün deneyimi kazanacağız.

Arçelik Hiskar’ın yeni şubesinde çocuklar ve babalar için de ürünler var mı?

Bildiğiniz gibi beyaz eşya alanında dünyanın en kaliteli markalarından biri olan ve Türkiye’de hemen hemen her evde bulunan Arçelik markamızda mutfak ve banyo beyaz eşyaları var. Küçük ev aletlerimiz özellikle hanımların ilgisini çok çekiyor ama çocuklar ve babalar için de ürünlerimiz bulunuyor. Gençler ve çocuklar oyun platformlarına çok ilgi gösteriyoklar. Hatta burada bizim mağazamızda oyun oynayabiliyorlar. Yetişkinler ve babalar için de birçok farklı markadan oluşan ‘cep telefonu’ ürün serilerimiz bulunuyor. Bu cihazları da Tuşpa Plaza Hiskar Arçelik mağazamızda incelemek mümkün.

Arçelik mağazalarında kampanyalar hiç bitmiyor. Bunun sebebi nedir?

Arçelik tüketiciyi düşünen ve tüketici lehine ani kararlar alabilen bir marka. Zaten bu yüzden çok sevilen bir marka oldu. Arçelik’te kampanyalar hiç bitmiyor. Örneğin ay sonları yaklaşırken yüzde 20’ye varan indirimler yapıyoruz. Bu kampanyalarımız çok rağbet görüyor. Ekonomik çalkantılarda böylesine indirimler tüketiciyi çok rahatlatıyor. Biz de elimizden geldiğince, sosyal medya hesaplarımızdan ve basın yayın araçlarıyla kampanyalarımızı duyuruyoruz. Ülkemize ve Bursamıza katkımızı bu yollarla sağlıyoruz.

Son olarak servis ağı ve servislerin hızı konusunda neler söylersiniz?

Tüketicilerin en önem verdiği konulardan biri de budur. Gerçi Arçelik ürünlerinin uzun yıllar boyunca sorunsuz çalıştığını biliyoruz ama yine de elektronik altlerde zaman zaman bozulmalar olabiliyor. Türkiye’nin aramlara en hızlı cevap veren çağrı merkezlerinden biri olan Arçelik çağrı merkezleri sayesinde tüketicilerin servis ve bakım ihtiyaçları profesyonelce ve hızla karşılanıyor.

Kurumsallığın gereği ve Arçelik’in hizmet politikasının en önemli parçası olan bu güçlü servis ağına 444 0 888 numaralı telefondan ulaşıldığında kısa sürede çözüm sağlanmış oluyor. Yeni mağazamıza Bütün Bursalı dostlarımızı tanışmak ve birer fincan kahve içmek için bekliyoruz.

Dördüncü Hiskar Arçelik Tuşpa Plaza’da…

Hiskar 1995 yılında İnegöl’de kuruldu. Şu anda İnegöl’de iki Hiskar Arçelik mağazası bulunuyor. 2008 yılından itibaren de Bursa’da mağazalr açıldı. Önce Üçevler’de kurulan mağaza daha sonra Özlüce Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı’na taşındı. 12 yıldır bu adreste bulunan Hiskar Arçelik bölgeyle özdeşleşmiş durumda. Türkiye’nin tüketici ve ev elektroniği kullanıcısı profiline en uygun markalardan biri olan Arçelik’in dördüncü mağaza ise İzmir Yolu Tuşpa Plaza (Ertuğrul Mahallesi)’da açıldı. Açılışta ulusal bir radyo kanalı üzerinden yapılan yarışmalarda Bursalılar birçok armağan kazandılar.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X