Hız kesme Timsah’ım

Kupada ilk 3 maçından 9 puan çıkaran Bursaspor, pazar günü Balıkesir’de 3-0’la geçtiği Boluspor’u bir kez yenerek kayıp vermek istemiyor. Atatürk Stadı’ndaki mücadele 16.30’da başlayacak.

Hız kesme Timsah’ım

Ziraat Türkiye Kupası B Grubunda yoluna firesiz devam eden Bursaspor, 4.maçında bugün Boluspor’a konuk oluyor. Bolu Atatürk Stadı’nda 16.30’da başlayacak olan mücadeleyi Mehmet Emre Atasoy yönetecek. İlk 3 maçından 9 puan çıkaran ve rakip fileleri 10 kez sarsan yeşil beyazlılar, pazar günü Balıkesir’de 3-0’la geçtiği rakibini bir kez yenerek hem kayıp vermemek hem de Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı için moral bulmak istiyor. 

LİDERLİK ÖNEMLİ

Bursaspor’un hedeflerinden birisi de tabii ki grubu lider tamamlamak. Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak son 16 turunu evinde oynayacağı maçla atlatmak isteyen Timsah’ta Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun pazar günkü Trabzonspor maçını da düşünerek bugün sahaya yedek ağırlıklı isimleri sürmesi bekleniyor. Yeşil beyazlılar’da Şamil, Dany, Bekir, Harun ve Tom De Sutter gibi futbolcuların oynayacağı tahmin ediliyor. 

16.30  A SPOR CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X