Hızır Ofluoğlu güven tazeledi

Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Hızır Ofluoğlu, yeniden dernek başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Hızır Ofluoğlu güven tazeledi

Üç seneliğe derneğin yeniden başkanı olan Hızır Ofluoğlu, üyelerinin kendisine gösterdiği teveccühten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hemşehrilerine teşekkür etti. Yeni dönemde de dernek olarak Bursa’da ses getirecek pek çok faaliyete imza atacaklarının altını çizen Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hızır Ofluoğlu, “Önceki dönemde göreve geldiğimizde az zamanda çok işe imza attık. İnşallah, yeni dönemde Rizelilere yakışır kentimize örnek olacak çalışmalarla önceki dönemi aratmayarak Bursa’da ses getiren dernek olmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda Hamsi ve Horon Festivali, Rize Günleri gibi derneğimize mal olmuş etkinlerimizi yeni dönemde geleneksel hale getirerek, daha coşkulu ve yüksek katılımlı gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda sosyal sorumluluk ve yardımlaşma, bilinci ile hareket ederek, dayanışmanın en güzel örneğini Ulu Şehir Bursa’mızda sergilemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X