Hızlı tren için imzalar tamam: Hızlandırılmış inşaat başlıyor

TCCD 3 Nisan’da yapılan Bursa-Osmaneli hızlı tren ihalesinde incelemesini tamamladı ve Bayburt İnşaat ile 2,5 milyar lira+KDV’ye protokol imzaladı.

Hızlı tren için imzalar tamam: Hızlandırılmış inşaat başlıyor

Olay Gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde hızlı tren inşaatı ile ilgili gelişmeleri okuyucularıyla paylaşıyor…

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yer tesliminin önümüzdeki günlerde yapılacağını ve inşaatın çok hızlı başlayıp Cumhurbaşkanı’nın açıkladığı hedef sürecinde inşaatın tamamlanacağını söyledi…
 

Gerçi… Aralık 2012’de Geçit’in Balat girişinde atılan temelle hızlı trenin Bursa-Yenişehir bölümünde altyapı inşaatı başladı, hatta ilk ödenek tünellerde bittiği için tamamlama ihalesi ile devam ediliyor.

Ancak…

Gözler 3 Nisan’da yapılan ihaledeydi.

Çünkü…

Bu ihaleyle Bursa-Yenişehir arasının üstyapı ve elektromekanik, Yenişehir-Bilecik arasının ise altyapı, üstyapı ve elektromekanik olmaz üzere Bursa-Osmaneli hattının tümü ihaleye çıktı.

Ne var ki…

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X