‘Hizmet bizim işimiz’

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Sanat ve Meslek Eğitim Kursları BUSMEK’in 21. şubesi, Recep Altepe’nin katılımı ile Orhangazi’de törenle hizmete girdi.

‘Hizmet bizim işimiz’

NEVZAT OKUMUŞ

Bin 250 önbaşvuru alan ve 19 branşta eğitim verecek olan BUSMEK şubesinin açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bölge için gerçekleştirilen yatırımları anlattı. Marmarabirlik arsalarının da 9.1 milyon lira bedelle belediyeye geçtiğini belirten Başkan Altepe, “Orhangazi’de artık Büyükşehir var. Bu dönem güzel bir dönem olacak. Orhangazi’nin beklentileri yerine gelecek” dedi.

İznik Gölü’ne ilk geminin alındığını ve göle indirileceğini belirten Altepe, Gemlik’te başlattıkları arıtma çalışmalarıyla İznik Gölü ile Marmara Denizi’ne kirletici atık gitmeyeceğinianlattı. Keramet Ilıcası’nın da bu yaz turizme katılacağını belirten Altepe, tüm tarihi eserlerin canlandırılacağını dile getirdi. Altepe, “Bursa dünyanın dördüncü en hızlı büyüyen şehri. UNESCO’nun dünya mirasına giren bir marka şehir olduk. Hizmet bizim işimiz. Yıllardır yapılamayanları yerine getirmek bize düşüyor” diye konuştu.

2015 SIÇRAMA YILI

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir katkılarıyla ilçeye gelen hizmetlere değindi. Çağlayan, “Bölgemizin göz bebeği ve adını aldığı Orhan Gazi’ye yakışır bir ilçe olacağız. 2015’i bir sıçrama yılı olarak görüyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X