‘Hizmet götürmenin gayreti içindeyiz’

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ekiplerin şehrin her noktasında vatandaşların sorunlarını çözmek için çalıştığını ifade etti.

‘Hizmet götürmenin gayreti içindeyiz’

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2016 yılında gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçe halkına hizmet götürdüğünü söyledi. 

Vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıran projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “23 müdürlüğümüz yenilikçi ve ileriyi görme yetileriyle geleceğin İnegölü’nü inşa etmenin gayreti içerisinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Özellikle belediyemizin önemli icra müdürlüklerinden biri olan Fen İşleri Müdürlüğümüz, merkez şantiyesinde konuşlanan yol, yapım, makine ikmal birimleriyle ve kırsal mahallelere ivedi bir şekilde müdahale etmek için oluşturulan doğu ve batı şantiyeleri ile hizmet ağını şehrin dört bir tarafına yayarken, 122 çalışanı ile gece gündüz demeden ilçe halkına hizmet götürmenin gayreti içerisinde çalışmalarına devam ediyor” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ve devam eden çalışmalarla ilgili de bilgi paylaşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin 2016 yılı içinde 9 bin 750 ton asfalt kaplama çalışması, 80 bin metrekare sathi kaplama ve iklim şartları yüzünden bozulan yollarda toplamda 14 bin ton asfalt yama çalışması yapıldığını söyledi. Dere ıslah çalışmaları ve yıkım çalışmaları, karla mücadele ve bakım ve onarım çalışmaları hakkında da bilgi veren Aktaş, toplamda 386 araçlık da otopark kazandırıldığını ifade etti.

Kırsal mahallelerde de önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tamamlanan ve devam eden projeleri anlattı. Aktaş, belirli bir program dahilinde aciliyet durumuna göre gerekli görülen yerlerde çalışmaların yapıldığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X