Hizmet herkesin ayağına gidecek

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ihtiyaç sahibi vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Zeytindalı ve Uğurböceği projelerinin hayata geçirildiğini belirterek, “Kimse kimsesiz kalmayacak, çünkü onların Mudanya Belediyesi var” dedi.

Hizmet herkesin ayağına gidecek

ÖMER BİLİK

Mudanya’da ihtiyaç sahibi vatandaşların tüm ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçlayan Zeytindalı ve Uğurböceği Projeleri’nde hizmet verecek personel ve araçların tanıtım töreni Mütareke Binası önünde gerçekleştirildi. 

Proje kapsamında evde bakım hizmetleri, temizlik hizmetleri ve diğer tüm ihtiyaçların karşılanması amacıyla 1 adet hasta nakil aracı ve 7 adet hizmet aracı mobil hizmet verecek. Mudanya’da yaşlısından gencine, çocuğundan engellisine, kimsenin yatağa aç girmeyeceğini ve kimsenin kimsesiz kalmayacağını belirten Türkyılmaz, “Zeytindalı ve Uğurböceği Projelerimizle, yaşlı, genç, engelli ve diğer tüm vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatacağız. Mudanyamız’daki tüm mahallelerde evlere tek tek girerek, vatandaşlarımızın ihtiyaçları tespit edilecek. Proje kapsamında 1 doktor, 2 hemşire, 1 ebe, 2 hasta bakıcı ve diğer yardımcı personelimizle hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Kapsamı ve hizmet alanı açısından Zeytindalı ve Uğurböceği Projeleri’nin Türkiye’de bir ilk olacağını ifade eden Başkan Türkyılmaz, “Bu projeler sayesinde kimse kimsesiz kalmayacak. Projede mahalle muhtarları, sivil toplum örgütleri, Kent Konseyi mahalle temsilcileri ve tüm vatandaşlarımıza önemli görevler düşüyor. Projede görev alan yardımcı personelimiz de,  güler yüzü ve şefkatli yaklaşımıyla ihtiyaç sahibi hemşerilerimize bakım hizmeti verecek ve hizmet ihtiyaç sahiplerinin ayağına gidecek. Mudanyalıların mutlu ve huzurlu olması için elimizden geleni yapmak istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X