Hizmet Huzurevi Sakinlerinin Ayağına Geldi

İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevinde kalan ve henüz kimliğini değiştiremeyen 14 kişinin kimliği, Nüfus Müdürlüğü ekipleri tarafından huzurevinde yenilendi.

Hizmet Huzurevi Sakinlerinin Ayağına Geldi

İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevinde yaşamlarını sürdüren 14 kişi, Nüfus Müdürlüğüne gitme durumları olmadığı için kimliklerini yenileyemedi. İnegöl Kaymakamlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda, 14 vatandaşın kimliklerinin yenilenmesi için Nüfus Müdürlüğü ekipleri Huzurevi Müdürlüğüne giderek 14 vatandaşın kimliğini burada yeniledi.

Geçtiğimiz hafta içi yapılan kimlik yenileme işlemi öncesi Stüdio Ali firması tarafından kimliklerini yenileyecek 14 huzurevi sakininin biometrik fotoğrafları da ücretsiz olarak çekildi. Ardından Nüfus Müdürlüğünden 3 personel huzurevine gelerek burada kimlik yenileme işlemlerini gerçekleştirdi. Kaymakam Şükrü Görücü de kimlik yenileme işlemleri sırasında huzurevini ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın’ın da bulunduğu işlemlerin ardından Kaymakam Görücü huzurevi sakinleriyle öğle yemeği yedi. Helvacı Ali firması da yemek sonrası huzurevi sakinleri ve konuklarına helva ikramı gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X