‘Hizmetlerimiz artarak sürecek’

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, altyapı sorunlarını çözülmüş, ekonomik gelişimi ve toplumsal kalkınmasını tamamlamış bir Yenişehir hedeflediklerini söyledi. İlçede sahur programına katılan Şahin, Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Çel

‘Hizmetlerimiz artarak sürecek’

GÜRHAN ADANA

İlçeden gelen altyapı taleplerinin değerlendirildiğini ve büyük bölümü yenilenen altyapının arıtma tesisine bağlandığını hatırlatan Şahin, cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti. Devlet Hastanesi’nin yapım çalışmalarına başlandığını anlatan Şahin, yakın zamanda Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de hizmete gireceğini kaydetti.

TÜM ALTYAPI YENİLENDİ

İlçenin tüm yönlerden ulaşım altyapısının yenilendiğini ifade eden Şahin, ‘Bursa ve İznik yollarının yapımları tamamlanmıştı. İlçeyi Bilecik’e duble yolla bağlayacak olan çalışma ise sürüyor. 41 kilometre olan Yenişehir-Bilecik arasındaki mesafe 8 kilometre kısalarak 33 kilometreye düşecek. Bu çalışmanın 2018 yılı sonuna kadar bitirilmesi hedefleniyor’ dedi.

Oto Test Merkezi’nin projesinin hazırlandığını dile getiren Şahin, yapım ihalesi için Kalkınma Bakanlığı’nın onayının beklendiğini kaydetti.

Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının proje ihalesinin yapıldığını ve yapım ihalesinin beklendiğini açıklayan Şahin, Hükümet Konağı’nın yatırım programına alındığını kaydetti.

Merkezi hükümet olarak ilçede yeni projeler geliştirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Yenişehir ve Büyükşehir Belediyeleri de ilçeye hizmetlerini gerçekleştiriyorlar. Hizmetlerimiz artarak sürecek.’  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X