Hizmetlerimiz artarak sürecek

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 1 Kasım seçiminin huzur içinde gerçekleşmesi için gösterdikleri duyarlılık ve katkılardan ötürü Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticilerine ve bazı sivil toplum kuruluşlarına plaket ve

Hizmetlerimiz artarak sürecek

GÜRHAN ADANA

Şahin, AK Parti İlçe Teşkilatı’nın lokalinde Adnan Kamıl başkanlığındaki yöneticilerle bir araya geldi. 1 Kasım seçiminde partisinin, Yenişehir’de yüzde 50’nin üzerinde oy oranıyla büyük bir başarı yakaladığını belirten Şahin, “Bir sonraki seçimde bu oy oranını yüzde 60’lara, yüzde 65’lere çıkaracağınıza inanıyorum” dedi.

Milletvekili Şahin, ardından Belediye Başkanı Süleyman Çelik’i makamında ziyaret etti. Başkan Çelik’e plaketini sunan Şahin, yeni bir spor salonu inşa edileceği müjdesini verdi. Belediyenin İl Spor Müdürlüğü’ne tahsis ettiği 100. Yıl Mahallesi’nde yer alan Okullar Bölgesi’ndeki arsa üzerine, modern bir spor salonu inşa edileceğini anlatan Şahin, “Bu tip proje 2016 yatırım programına girdi. Yenişehir’e 500 seyirci kapasiteli güzel bir salon kazandıracağız. İlk kazma yaz ayları sonlarında vurulur” diye konuştu.

Şahin ayrıca, Barcın mahallesi’ndeki Piri Abdal Türbesi’nde de onarım başlatıldığını açıkladı. Şahin, “Seçimler öncesinde bu mahalledekilere türbenin onarımı konusunda girişim yapacağımı söylemiştim. Büyükşehir Belediyemiz Barcın’daki bu türbede onarım ve düzenleme çalışmalarına başladı” dedi.

Yenişehir’deki yatırımların takipçisi olduklarını ifade eden Şahin, bu yıl ilçede yapımı süren ya da yeni başlanan birçok projenin hayata geçirileceği bir yıl olacağını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X