Hizmette görüş ayrımı yapmıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, CHP İl Başkanlığı’na atanan Zafer Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Hizmette görüş ayrımı yapmıyoruz

BURULAŞ’taki başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, Bursa’yla ilgili yatırımlar gündeme geldi. Tüm yatırımları sağlıklı kent standartları çerçevesinde yaptıklarını, şehri bir baştan diğer başa raylı sistem ağlarıyla, spor mekanlarıyla, rehabilite edilmiş çevre hizmetleriyle donattıklarını ifade eden Başkan Altepe,  halkı da ortaya çıkartılan artı değerlerden yararlanmaya, fayda sağlamaya teşvik ettiklerini belirtti. 

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ prensibiyle hareket ettiklerini, hizmet ederken şu ya da bu parti, o ya da bu görüş ayrımı yapmadıklarını belirten Başkan Altepe, kimden gelirse gelsin Bursa yararına olan her fikre sahip çıktıklarını ifade etti. 

CHP İl Başkanı Zafer Yıldız ise, Başkan Altepe’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Bursa için yapılan her doğru şeyin yanında olduklarını, olmaya da devam edeceklerini vurgulayan Yıldız, Başkan Altepe’nin bundan sonra da iyi anılmaya devam edeceğine inandıklarını kaydederek, şehirle ilgili kararların şehirle birlikte alınması dileğinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X