H&M Bursa’ya geliyor

Açılışı hazırlıklarının hız kazandığı Bursa’nın en yeni Alışveriş Merkezi (AVM) Endülüs Park, kentin perakende dünyasına katacağı yenilikleri duyurmaya devam ediyor.

H&M Bursa’ya geliyor

Endülüs Park Kurucu Ortağı Mustafa Barutçuoğlu, Bursa’nın heyecanla beklediği marka olan H&M’in ilk olarak Endülüs Park’ta açılacağını söyledi. Barutçuoğlu, “Doğru bir lokasyonda, kente ve gayrimenkul sektörüne değer katan bir proje hayata geçiriyoruz. Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli markaları Endülüs Park’ta yerini alıyor. Bu bizim için olduğu kadar kentimiz için de mutluluk verici bir gelişimdir” dedi. 

Trendsetter markaların perakende sektörü için öneminin altını çizen Barutçuoğlu, “H&M bu anlamda Bursa’da perakende sektörünü oldukça hareketlendirecek. Bu, modayı yakından takip eden Bursalılar için de çok heyecan verici bir kazanım. H&M Endülüs Park 11 Mayıs’ta kapılarını aralayacak” diye konuştu. H&M Türkiye Müdürü Thomas Coellner ise, “Bursa yüksek alım gücü ve moda anlayışıyla yer almak istediğimiz illerin başında geliyordu. Modaseverlerin heyecanla alışveriş yapacakları çok keyifli bir mağaza açmaya hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

İSVEÇ MERKEZLİ

1947 yılında kurulan H&M, Türkiye pazarına 2010 yılında giriş yaptı. İsveç merkezli markanın tüm dünyada 61 ülkede 3,900’den fazla mağazası bulunuyor. H&M Türkiye şu anda operasyonlarını Türkiye çapında 19 şehirde 44 mağaza ile yürütüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X