‘Hoca giderse kimi getireceksiniz’

Başkan Ali Ay, Divan Kurulu toplantısında açtı ağzını yumdu gözünü: Kimseye şampiyonluk sözü vermediğini vurgulayan Ali Ay, “Bu camia beni başkan seçti. Benim seçtiğim hocayı istemiyorsanız, beni de istemiyorsunuz o zaman. Çünkü onu oraya ben getirdim” d

‘Hoca giderse kimi getireceksiniz’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Divan Kurulu toplantısında özellikle sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilere sert bir dille cevap verdi.

“Kimseye şampiyonluk sözü vermedik” diyen Ay, “Şu anda 5. sıradayız. 3.’yle aramızda 2 puan fark var. Avrupa’ya gitmek için oynayacağız, mütevazi bir kadro kuracağız dedik. Aldığımız çocuklara çöp dediler. Bursaspor oyuncusu çöp olamaz. Bu hepimizin takımı. Daha 2. maçta taraftar başladı, ona da birşey demedik. Ama son Galatasaray maçında yapılanlar, sosyal medyada yazılanlar, başkan olarak beni çok üzdü” diye konuştu.

KAZIK ÇAKMADIM

“Ben Bursaspor kulübünün başkanıyım. Bu camia beni başkan olarak seçti” diyen Ali Ay, şöyle devam etti:

“Benim seçtiğim hocayı istemiyorsanız, beni de istemiyorsunuz o zaman. Çünkü onu oraya ben getirdim. Hoca gittiği zaman kimi getireceksiniz? Hocamız başarılı. Bekleyin bakalım sezon sonunu. Eğer hocamız başarısız olursa görüşürüz. Buraya kazık çakmadım. Bıraktığım zaman şerefiyle gururuyla, mali tablosu düzgün bırakmak istiyorum. Hoşgörülü olmamız lazım. Kulübümüzün başarısı ne gerekiyorsa yapalım. Eleştirelim ama böyle olmamalı. Yaralamak bize yakışmıyor.”

BAKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’e de Divan toplantısına katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Ay, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sayın bakanımız her zamanda yanımızda olmuştur. Yaptığı fedakarlıkları unutmamız mümkün değildir. Bu kürsüye çıktığımda yüzüm gülsün, sizin de yüzünüz gülsün istiyorum ama maalesef zor günlerden geçiyoruz. Daha düne kadar ne durumda olduğumuzun unutulduğunu görüyor ve üzüntüm daha da artıyor. 300 milyon lira borcu 6-7 ayda temizleyecek biri çıkarsa başkanlığı hemen bugün bırakmaya söz veriyorum.”

450 MİLYON BORÇLA ALDIK

“Biz 272 milyon borçla görevi aldık. Sanayiciyim rakamlara çok hakimim. Borç aldığımda vergi yoktu, Batalla yoktu, rahmetli İbrahim Yazıcı zamanında bize devredilen 35 milyon liralık vergi parası yoktu. 450 milyon lira borçla aldık bunun farkında değil kimse. Canla başla uğraşıyoruz. Kredi çıktıktan sonra kısa vadeyi, uzun vadeye yayacağız. Yıllık bütçemiz evet 130 milyon lira olacak. Biz 100 milyon lirasıyla kulübü idare edeceğiz, 30 milyon lirasıyla da kredi borcunu ödeyeceğiz. Maalesef gerekli desteği bulamıyoruz”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X