Hoca İlyas turladı 2-2

Sarı siyahlılar, Osmangazi Gündoğdu Köyü Ortaokulu karşısında elde ettiği 1 puan ile N Grubu’nu ikinci sırada tamamladı ve bir üst tura yükseldi.

Hoca İlyas turladı 2-2

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Yıldız Erkekler 2. Küme Futbol N Grubu’nda oynanan maçta Osmangazi Hoca İlyas Ortaokulu, Osmangazi Gündoğdu Köyü Ortaokulu ile 2-2 berabere kalarak bir üst tura çıktı. Atıcılar-1 Sahası’nda oynanan maça hızlı başlayan sarı siyahlılar devreyi Şevket’in 17. dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı.

3 dakikada 3 gol

İkinci yarı gol fırtınası ile başladı. Osmangazi Hoca İlyas Ortaokulu 21. dakika Eşref’in ayağından bir gol daha bularak durumu 2-0’a getirdi. Osmangazi Gündoğdu Köyü Ortaokulu 22. dakikada Ahmet’in golüyle umutlandı: 2-1. 23. dakikada bu kez sahneye Gökdeniz çıktı ve maça 2-2’lik eşitliği getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takımda 1 puanla sahadan ayrıldı. Maç sonu ikili averaj için yapılan penaltıları Gündoğdu 4-1 kazandı ancak bu teselliden öteye gitmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X