Hocaköy Barajı’nda inşaat yıl sonunda

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Mayıs ayında ihalesi yapılacak olan Hocaköy içme suyu barajı inşaatının yıl sonuna kadar başlayacağını bildirdi.

Hocaköy Barajı’nda inşaat yıl sonunda

SADULLAH ORGAN

İnegöl’e bağlı Hocaköy Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl’ün en büyük yatırımlarından birinin Hocaköy’e yapılacağını söyledi. Plan ve projelendirmenin tamamlandığını belirten Hüseyin Şahin, “Gülbahçe ve Sarıpınar tarafına mükemmel bir içme suyu barajı yapacağız. Mayıs ayında ihalesi var. Hocaköy, barajdan sonra yepyeni bir Hocaköy olacak. İnegöl’ün ve bütün mahallelerinin en farklı kaynak sularının membaı siz olacaksınız. Sene sonunda inşaatı başladıktan sonra 3-4 yıl sürüyor” dedi.

EĞİTİM VE ULAŞIM

Hocaköy Mahallesi’nde eğitim verilen okulla ilgili projenin de hazır, olduğunu ifade eden Şahin, okulun bir sonraki eğitim öğretim yılında hizmete açılacağını söyledi. Yol sorunu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Şahin, bunun da yatırım programına alındığını açıkladı. Şahin, “Mevsim, hava şartları ne zaman müsaade ederse inşallah en kısa zamanda yolunuz asfaltlanacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X