‘Hocamız büyük iş başarıyor’

Ekong ‘Bu kadar kısa sürede yeni katılan arkadaşlarla iyi bir takım olmamızda Teknik Direktörümüz Paul Le Guen’in payı çok büyük’ dedi.

‘Hocamız büyük iş başarıyor’

Bursaspor’un defanstaki başarılı isimlerinden, William Troost Ekong, Teknik Direktör Paul Le Guen’den övgüyle bahsetti. Nijerya Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan tecrübeli stoper, Fransız teknik adamın, Bursaspor’u kısa sürede toparladığını belirterek ‘Paul Le Guen gibi dünyaca ünlü bir hocaya sahibiz. Bu kadar kısa sürede yeni katılan arkadaşlarla iyi bir takım olmamızda onun payı büyük’ diye konuştu. 

TARAFTAR HARİKA

Bursaspor’un muhteşem bir tarafara da sahip olduğunu belirten Ekong ‘Maçlarımızda harika bir ortam oluyor. Taraftarlarımız bütün deplasmanda bizi yalnız bırakmıyor. Onların arkamızda olması takım olarak bize büyük geç veriyor. Destekleriyle zirve yarışında olabileceğimizi düşünüyorum. Çok iyi bir takımız. Kaliteli isimlere sahibiz. Pazar günü Antalyaspor  karşısında kazanıp ligde daha iyi bir konuma gelmek istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X