Hoşgeldin Joshua John

Dün kente gelen ve ayağının tozuyla Özlüce’de antrenmana katılan 27 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu için yeşil beyazlılar, Nordsjaelland’a 325 bin Euro bonservis ücreti ödeyecek.

Hoşgeldin Joshua John

Bursaspor’un bu sezonki 10.transferi Joshua John oldu. Bursa’ya gelen 27 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu dün takımla ilk çalışmasına çıktı. 

Takım arkadaşlarıyla tanışan tecrübeli futbolcunun yol yorgunluğuna rağmen keyifli oluşu dikkatlerden kaçmadı. Kanatlarda yaşanan sorun üzerine transfer edilen tecrübeli futbolcu için eski takımı Nordsjaelland’a 325 bin Euro bonservis ücreti ödeneceği öğrenildi. 3 yıllık sözleşme imzalanan Joshua John’a ilk yıl 325 bin Euro, ikinci yıl 350 bin Euro, üçüncü yıl ise 375 bin Euro verileceği bildirildi.

İLK KEZ BONSERVİS ÖDENİYOR

2013-2014 sezonunda Danimarka’da yılın kanat oyuncusu seçilen Joshua John, geçtiğimiz yıl Danimarka liginde çıktığı 23 maçta 4 kez gol sevinci yaşadı. Her iki kanatta görev yapabilen deneyimli oyuncunun transferi için Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ısrarcı bir tutum sergilemişti. Daha önce transfer ettiği 9 futbolcu için hiçbir bonservis bedeli ödemeyen yeşil beyazlılar bu sezon ilk kez bir oyuncu için eski kulübüne para vermiş olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X