Hükümet Konağı yeni binaya taşınacak

Mudanya İskele Meydanı’nda bulunan hükümet binası fiziki yetersizlik ve depreme dayanıksız olması nedeniyle, kiralama yöntemiyle tutulan yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor.

Hükümet Konağı yeni binaya taşınacak

ÖMER BİLİK

Siteler Mahallesi’nde 438 metre kare alan üzerinde, bodrum ve zemin kat üzerine 3 kattan oluşan 4 bin 640 metrekare kullanım alanlı bina, hükümet binası içinde ve dışındaki müdürlüklerin tamamını bünyesinde bulunduracak. Birimlerin yeni binaya taşınmasının 3 ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Şu an aynı binada bulunan, Vergi Dairesi Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve bina dışındaki Kaymakamlık, Tüketici Hakları Hakem Heyeti, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tapu Müdürlüğü, Kadastro Şefliği ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün aynı binada hizmet vermesi planlanıyor. 

Kaymakam Orhan Çiftçi, vatandaşların dağınık olan birimlerde hizmet almasının zor olduğunu kaydetti. 

Yeni  binada bütün birimleri toplayarak vatandaşa tek çatı altında hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Çiftçi, “Vatandaşlar Mudanya içinde müdürlük aramadan işlerinin tamamını aynı binada yaptırabilecekler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X