Hürriyet Caddesi Bir Aydır Trafiğe Kapalı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş, Hürriyet Caddesi’nde incelemelerde bulunuldu. Hürriyet’ten Bağlarbaşı Esentepe kavşağına…

Hürriyet Caddesi Bir Aydır Trafiğe Kapalı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş, Hürriyet Caddesi’nde incelemelerde bulunuldu. Hürriyet’ten Bağlarbaşı Esentepe kavşağına giden yolun yaklaşık bir aydır kapalı olduğunu kaydeden BBP Bursa İl Başkanı Mehmet Gebeş, “BUSKİ tarafından yapılan alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları biteli bir ay olmasına rağmen yapılan kazılardan dolayı yol kullanılmaz hale geldi. Toplu ulaşım araçlarını kullanan vatandaş mağdur” dedi. Sürücülerin kendilerine alternatif yollar aradıklarını, bozuk yollardan dolayı arabaların zarar gördüğünü söyleyen Gebeş, caddenin biran önce asfaltlanması için Büyükşehir Belediyesi’ni göreve çağırdı. Daha evvel de aynı caddede yol büyütme bahanesiyle onlarca ağacın kesildiğini ileri süren Gebeş, “Yol genişletmeden vazgeçip gezinti yolu yapıldı. Yaklaşık 1 kilometre ötede iki ayrı gezinti-spor alanı olmasına rağmen, ziraat arazisini boşu boşuna gezinti yolu yaptılar. Onca arabanın egzozundan zehir çıkan yerde gezinti yapılır mı?” diye sordu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X