Hürriyet sezonu açtı!

Son iki sezonda 1. Amatör Küme’nin kapısından dönen turuncu beyazlılar dün düzenlediği görkemli sezon açılış töreninde taraftarıyla bir araya gelerek şampiyonluk sözü verdi.

Hürriyet sezonu açtı!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa 2. Amatör Küme ekiplerinden Hürriyetspor’un yeni sezon açılış töreni dün kulübün kendi tesislerinde yapıldı. 2 yıl önce göreve gelen Başkan Mümin Akgün tarafından baştan aşağıya yenilenen tesislerde teknik direktör Hüseyin Uzun nezaretinde çalışmalar Çiftehavuzlarspor ile oynanan gösteri maçı ile start aldı. 

Taraftarı ile bir araya gelen turuncu beyazlı takımın törenine ayrıca Büyükşehir Belediyespor As Başkanı İlhan Satık ile Bursaspor U-21 takımı teknik sorumlusu Mesut Ünal da katıldı.

 

Hedef Süper Amatör!

Bu sezon kurulan kadro ile şampiyonluğu hedeflediklerini belirlen Başkan Mümin Akgün şunları söyledi; ‘Hürriyetspor için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Kulübümüzde şu anda 350 üyeye ulaştık ve bu sayı her geçen gün artacak. Bugün güzel bir sezon açılışı gerçekleştiriyoruz. Buraya gelen ve bize destek olan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sezon sonunda 1. Küme’ye çıkacağız ancak bizim asıl hedefimiz Süper Amatör Küme’de kalıcı olacak bir takım yaratmak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X