Hürriyet Spor yeni sezona hazırlanıyor

Ağustos ayının sonunda yaptığı görkemli sezon açılışıyla spor kamuoyunda kendisinden söz ettiren Hürriyet Spor Bursa’nın gece hayatında tanınmış sanatçılarla yaptığı gece ile başladığı sezon hazırlıklarına ara vermeksizin devam ediyor.

Hürriyet Spor yeni sezona hazırlanıyor

Hürriyet Spor Kulübü 2021-2022 Sezonunda Bursa Süper Amatör D Grubunda yer aldı. Lig maçları başlamadan önce İznik DSİ Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde kampa girdi.

Kalabalık bir kadro ile kamp yolunu tutan Hürriyet Spor, Ergün Seven ve ekibi yönetiminde sıkı bir çalışma ile 5 gün sürecek kampa başladı.

Bu sene yine hedefinden şaşmayan Hürriyet spor çoğunluğunu 18 altındaki genç sporcuların oluşturduğu kadrosu ile SAL D grubunda mücadele verecek.

Maçlar 23 Ekim Cumartesi günü başlayacak.

Her yaş grubunda Bursa futboluna sporcu kazandıran kulüp bu sene yine Genç yaş gruplarında Türkiye Şampiyonasına katılıp şampiyonluk istiyor.

Yönetim ve sporcular bu sezonda başarıyı hedefliyor. Hürriyet Spor Başkanı Zafer BAKADUR, Fair Play içerisinde centilmence bir sezon geçmesini dilerken, 2.Başkan Mümin AKGÜN futbol zevkini tatmak isteyenler Şampiyon Hürriyet Spor ’un gençlerini seyretmelerini istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X