Hürriyet zirveye alıştı

U16 Klasman Grubu’nda rakiplerini geride bırakan Bursa ekibi, A Takım’dan sonra bu yaş kategorisinde de şampiyonluğu kaptırmadı.

Hürriyet zirveye alıştı

2016-2017 sezonunda A Takımı’ndan sonra U-16 Klasman Ligi 5. Grubu da şampiyon olarak tamamlayan Hürriyetspor, Elit Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşıyor. Sezon boyunca başarılı müsabakalar çıkaran Hürriyetspor, rakip fileleri de adeta gol yağmuruna tuttu. Şampiyonluğun yanısıra attığı gol sayısıyla da U-16 liglerinin en fazla gol atan takımlarının başında gelen Hürriyetspor, başarısını da taçlandırdı. Şampiyonluğun yanısıra gol sıralamasında da üstlerde yer alan Hürriyetspor’da kaptan Emircan Akdemir de gol rekoru kırdı.

AKDEMİR’DEN GOL REKORU

Başarılı oyuncu sezon boyunca rakip fileleri 68 kez havalandırarak takımın başarısında önemli rol oynadı. Başkan İhsan Dağlı ve yönetim kurulu üyeleri, Antrenörler Fahrettin Etyemez, İsmail Kılınç önderliğinde müsabakalara çıkan Hürriyetspor’da yaz ve kış okullarında da çalışmalar devam ediyor. Elit lig kategorisine U-17’den sonra U-16’da da katılan ekipte hedef gelecek sezonlarda diğer yaş gruplarını Elit Lige yükselmek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X