Hürriyetspor’un ayak sesleri

Yeni yönetimiyle yeni bir yapılanmaya giden Bursa ekibi adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Futbol, basketbol ve voleybol kategorilerinde tam 16 takımla mücadele edecek yeşil beyazlılar önceki gün dev sporcu, teknik heyet ve yönetimiyle birlikte yeni sezo

Hürriyetspor’un ayak sesleri

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın en köklü takımlarından Hürriyetspor’da 2016-2017 sezonunu açtı. Yeni sezonda futbol, basketbol ve voleybol kategorilerinde tam 16 takımla mücadele edecek yeşil beyazlılar önceki gün Adalet Spor Tesisleri’nde dev sporcu, teknik heyet kadrosu ve Başkan İhsan Dağlı ile yönetim kurulu tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Düzenlenen organizasyonun ardından futbol U-19 takımı antrenmanlara başladı.

TAM 16 TAKIM

Hürriyetspor’un futbolda 1. Amatör Küme’de yer alan A takımı ile U-19 takımını deneyimli antrenör Hüseyin Altındiş ile yardımcı antrenör Adnan Tunalı ve kaleci antrenörü Mustafa Aksu çalıştıracak. Yeşil beyazlılar futboldaki diğer alt yaş kategori takımlarında ise İsmail Kılınç, Fahrettin Etyemez ve Mehmet Sarıtaş görev alacak. Hürriyetspor’un Bursa yerel liglerde mücadele edecek basketbol A takım ve 6 yaş ligi takımlarını koç Kemal Arslan ile genç ve yıldızlar kadın yerel voleybol liglerinde yer alacak takımlarını da antrenör Mümine Arslan çalıştıracak.

HALI SAHA İSTİYORLAR

Yeşil beyazlı takımın Başkanı İhsan Dağlı sezon açılışında Büyükşehir Belediyesi’nden destek istedi. Dağlı, ‘Yarım asırlık bir camiayı sadece futbolda değil basketbol ve voleybolda da atağa kaldırdık. Futbolda Hüseyin Altındiş, basketbolda Kemal Arslan ve voleybolda Mümine Arslan’a çok güveniyoruz. Tek yıllık bir planımız yok. Görev süremiz içerisinde uzun vadeli planlarla çok daha başarılı olmak istiyoruz. Ayrıca Adelet Spor Tesisleri’nde bir tribünümüz bile yok. Bunun için Büyükşehir Belediyesi’nden destek bekliyoruz. Ayrıca küçük takımlarımızın çalışacağı bir halı saha da istiyoruz’ diye konuştu.

Hürriyetspor’un 1. Amatör Küme’de yer alan futbol A takımı ile U-19 takımını deneyimli antrenör Hüseyin Altındiş ile yardımcı antrenör Adnan Tunalı ve kaleci antrenörü Mustafa Aksu çalıştıracak.

Yeşil beyazlıların basketbol A takım ve 6 yaş ligi kategorisi olmak üzere toplam 7 takımını koç Kemal Arslan ve ekibi yönetecek.

Hürriyetspor’un kadınlar genç ve yıldız yerel voleybol liglerinde yer alacak takımlarını da antrenör Mümine Arslan ve ekibi çalıştıracak.

Yeşil beyazlıların Başkanı İhsan Dağlı, 2. başkanı Mümin Akgün, basın yayın sözcüsü Mustafa Akgün ile basın danışmanı Serhat Işıldak, Hürriyetspor’un tüm takımlarına malzeme desteğinde bulunan ana sponsorları Saruhan Bey İnşaat’ın sahibi Nail Saruhanoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür etti.

DEV KALECİ

1. Amatör Küme’de şampiyonluk isteyen Hürriyetspor kalesini Malili Hüseyin Maiga’ya teslim etti. Tam 2 metre 12 santimetrelik kaleci yeni sezonda yeşil beyazlıların kalesini gole kapatacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X