Hürriyet’te tur sevinci! 5-1

Turkuaz beyazlı ekip, Nilüfer Özel Tan İzmiryolu Anadolu ve Fen Lisesi engelini Fatih (3), Emre ve Sefa’nın golleriyle aşmayı başardı.

Hürriyet’te tur sevinci! 5-1

Umut Kutluca

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. Küme Genç Erkekler Futsal Ligi’nde Osmangazi Hürriyet Anadolu Lisesi, Nilüfer Özel Tan İzmiryolu Anadolu ve Fen Lisesi’ni 5-1 yendi. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı kazanan turkuaz beyazlı ekip bir üst tura çıkmanın sevincini yaşadı.

Maça atak başlayan Hürriyet Anadolu, 5. dakikada Fatih Yılmaz, 7. dakikada Emre Alan, 9. dakikada Sefa Akyel ile 3-0 öne geçti. İlk yarının skorunu ise, 14. dakikada Uğur Şirin, Özel Tan Lisesi’nin golünü atarak belirledi: 3-1. İkinci yarıda oyun hakimiyetini sürdüren turkuaz beyazlılar, 19 ve 26. dakikalarda Fatih Yılmaz’ın attığı gollerle karşılaşmayı 5-1 kazandı.

SALON: Atıcılar Çok Amaçlı

HAKEMLER: Onur Elçin (***), Mustafa Bahçeci (***)

GOLLER: Dk.5-19-26 Fatih, Dk.7 Emre, Dk.9 Sefa (Hürriyet Anadolu Lisesi), Dk.14 Uğur (Özel Tan İzmiryolu Anadolu ve Fen Lisesi)

HÜRRİYET ANADOLU: Hasan (***), Fatih (***), Emre (***), Sefa (***), Enes (***)

ÖZEL TAN AFL: Abdulrahman (**), Kaan (**), Batuhan (*), Yiğit (*), Uğur (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X