Hürspor kaçamadı: 2-2

Orhangazi ekibi 2-0 öne geçtiği maçta Elmasbahçespor’un gollerine engel olamayınca puana razı oldu.

Hürspor kaçamadı: 2-2

TOLGA ÖZTAŞ

U-16 Yaş Ligi Klasman 4. Grup’ta oynanan 3. hafta maçında Orhangazi Hürspor, Elmasbahçespor ile 2-2 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan yeşil sarılılar henüz 11. dakikada Selim ile 1-0 öne geçti. 17. dakikada Ayberk’in golüyle Hürspor maçta 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. İlk yarının sonucunu ise Elmasbahçe’li Onurcan, 25’te attığı golle belirledi: 2-1.

Elmasbahçe atamadı!

Karşılaşmanın ikinci yarısında Elmasbahçespor daha iyi bir oyun ortaya koymaya başladı. Kırmızı yeşilliler, 45. dakikada Onurcan’ın ayağından bir gol daha bularak maçta 2-2’lik eşitliği yakaladı. 59. dakikada Hürspor’dan Serdar kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan bölümde Elmasbahçe daha atak oynasa da maçta başka gol olmadı ve 2-2 eşitlikle tamamlandı.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: Harun Günaydın (**), Ufuk Çaçalar (**), Barış Yaman (**)

GOLLER: Dk.11 Selim, Dk.17 Ayberk (Hür) , Dk.25-47 Onurcan (Elmasbahçe)

KIRMIZI KART: Dk.59 Serdar (Hür)

ELMASBAHÇESPOR: Sametcan (**), Serhat (*) (Dk.32 Nail **), Enes (**), Rıdvan (**), Ali (*), Hamza (**), Onurcan (***), İskender (*), Abubekir (*), Cevat (**), Emre (**)

ORHANGAZİ HÜRSPOR: Kerem (**), Mert (**), Mutlu (*), Hasan (**), Serdar (*), Fatih (*), Sidar (**), Selim (**), Cemil (**), Ayberk (**), Berke (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X