Hürspor’da hedef ‘Süper’

İki dönemdir kulüp başkanlığını yürüten Kani Mestanlar, tek liste ile girdiği seçimde yeni dönem için güvenoyu aldı.

Hürspor’da hedef ‘Süper’

Orhangazi’yi 1. Amatör Küme’de temsil eden Hürspor’da olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Seçimlerde iki dönemdir başkanlığı yürüten Kani Mestanlar, tek liste ile yeniden aday oldu. Mestanlar üçüncü dönem için de üyelerden güvenoyu aldı. Kani Mestanlar, kendilerine destek veren, güvenini ortaya koyan camiaya teşekkür etti. 

HEDEF SÜPER AMATÖR LİG

Geride kalan 2 yıllık görev sürecinde Hürspor’un başarısı için çalıştıklarını söyleyen Başkan Mestanlar, 2017-2018 sezonunda da çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Mestanlar, ‘Bu yılda hedefimiz Hürsporumuzu hak ettiği Süper Amatör Lig’e çıkarmak için yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. O sene bu sene. Hedef şampiyonluk’ dedi. 

 

Yeni yönetim

Kani Mestanlar başkanlığındaki Hürspor’un, 2017-2018 dönemi yönetimini oluşturan isimler ise şöyle; Murat Mestanlar, Zeki Demir, Şenol Şengül, Ferit Berberoğlu, Yasin Vatansever, Selahattin Aktaş, Samet Güler, Mustafa Özen, Aykut Kahveci, Seyfullah Akdağ, Emrah Keçici, Ayhan Nalbant, Abdullah Çavşoğlu, Erdal Baykan, Hüseyin Hoşgeldi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X