Hüseyin Akkuş yeniden aday

CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, 9 Şubat Pazar günü yapılacak CHP İl Kongresi’nde yeniden aday olacağını açıkladı.

Hüseyin Akkuş yeniden aday

HATİCE DAL

CHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında adaylığını duyuran Akkuş’a CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ile Yüksel Özkan, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, il başkanlığına adaylığını açıklayan Erol Gülmez, CHP ilçe başkanları ve bazı üyeler destek verdi.

2 yıl önce ‘‘Başka bir Bursa, başka bir Türkiye mümkün” sloganıyla yola çıktıklarını anlatan Akkuş, görev sürecinde 500’ün üzerinde etkinlikle siyaseti yönetmeye çalıştığını söyledi. Akkuş, il başkanlığı için adaylıklarını açıklayan Erol Gülmez ve İsmet Karaca’y ada başarılar diledi. Akkuş, ‘‘Çok adaylı kongreler yapıyoruz, kendi iç demokrasimizi geliştiyoruz. Çünkü biz bu ülkeye demokrasi vaad ediyoruz” diye konuştu.

‘‘ULAŞIM EN BÜYÜK SORUN…”

Bursa’nın acil çözüm bekleyen birçok sorunu olduğunu da dile getiren Akkuş, şöyle devam etti: ‘‘Bursa’nın ulaşım sorunu var. Bursa’nın ulaşım master planının olmadığını da biliyoruz. Kentsel dönüşümle ilgili Bursa’da pek çok mağdur yaratılmıştır. Bu mağduriyetin giderilmesi için sizlerden 2 yıl talep ediyoruz. Yeni yapılan bir araştırmaya göre, 11 bütünşehir belediyesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara yürüdüğünü görüyoruz. Yüzde 35’lere varan Cumhuriyet Halk Partisi’nin oyunu daha da yukarı çıkarmak hepimizin görevi. Bunun için de en önemli şeyin dayanışma olduğunu düşünenlerdenim. Eğer bizler dayanışma içerisinde olursak bu ülkeyi yönetiriz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X