Hüsnü Züber fırtınası!

16. Uluslararası Nilüfer Spor Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen yüzme yarışlarında Hüsnü Züber İlkokulu aldığı kupalar ve madalyalarla dikkat çekti.

Hüsnü Züber fırtınası!

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Kaymakamlığı, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nilüfer Belediyespor Kulübü ve Nilüfer Kent Konseyi iş birliğiyle düzenlenen Nilüfer 16. Uluslararası Spor Şenlikleri’nde yüzmede Hüsnü Züber İlkokulu yarışmalara damgasını vurdu. Bu yıl 177 okuldan toplam 17 bin 50 öğrencinin yer aldığı şenliklerde düzenlenen yüzme yarışları da büyük heyecana sahne oldu.

Nefes kesti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kapsayacak şekilde organize edilen şenliklerde, Konak Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılan yarışlarda Hüsnü Züberli minik kulaçlar, aldıkları madalya ve kupalarla dikkat çekti. Nefes kesen yarışlar sonunda dereceye giren sporcular kürsüye çıkmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X