‘Husumet artık bitmeli’

Başkan Ali Ay ‘Vodafone Arena’ya Bursaspor taraftarının girip girmeyeceği o günkü duruma bağlı. Neden olmasın? Bu konuları aşmamız gerekiyor’ dedi.

‘Husumet artık bitmeli’

Vodafone Arena’nın açılışına tanıklık edecek Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesinde yeşil beyazlı kulübün Başkanı Ali Ay, açıklamalarda bulundu. Anlamlı bir maça çıkacaklarını ifade eden Başkan Ay, ‘Açılışı Bursaspor maçına özellikle mi getirdiler, yoksa öylesine mi geldi bilemiyorum. Her ikisi de bizim için anlamlı olacak. Neticede yeni bir stat. Konum itibari ile dünyanın en iyi statlarından bir tanesi. İlk maçın bizimle olması bizim için bir şans’ dedi. Taraftarların arasındaki husumeti bitirmeleri gerektiğini belirten Ali Ay şunları söyledi: 

“NEDEN OLMASIN”

‘Bursaspor ve Beşiktaş arasında husumet ortadan kalkmalı. Fikret Başkan ile de bu konuyu görüşeceğim. Hele terörizmin kol gezdiği bir ortamda birlik ve beraberliğin oluşması lazım. İnsanların dostane şekilde olaylara bakması lazım. İnşallah bunu başarırız. Burada valimiz ile de görüştüm. O da ‘Bitirin artık’ dedi. Taraftar liderleri ile de görüşeceğim. İnşallah bu işi bitiririz. Fikret Başkan da bu işin üzerinde. Vodafone Arena’ya Bursaspor taraftarının girip girmeyeceği o günkü duruma bağlı. Neden olmasın?’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X