Huzurevi’nde yeni yıl neşesi

Nilüfer Kadın Korosu, geleneksel hale getirdiği “Yeni Yıla Merhaba” konseriyle Büyükşehir Belediye Huzurevi’nde kalan büyüklerin gönüllerinde taht kurdu.

Huzurevi’nde yeni yıl neşesi

105 kişilik dev kadrosu ve konserlerde sahnelediği farklı konseptle Türkiye’de ilk ve tek olma başarısını yakalayan Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, geleneksel hale getirdiği “Yeni Yıla Merhaba” konseriyle Bursa Büyükşehir Belediye Huzurevi’nde neşe dolu anlara evsahipliği yaptı.

Kurulduğu 2005 yılından bu yana her yıl aralık ayının son haftasında Büyükşehir Belediye Huzurevi’nde verdiği konserleri geleneksel hale getiren koro, bu yıl 9’ncu kez büyüklerin huzurundaydı. Şef Dr. Aysel Gürel yönetimindeki koro, konsere birbirinden güzel hareketli şarkılarla başlarken, solist olarak Aynur Özpazarbaşı, Meliha Acar, Nural Erer, Nuran Eken, Tuna Keskin, Ayten Güvenoğlu, Gülsenem Yılmaz görev yaptı.

Şef Dr. Aysel Gürel, “Burada kalan büyüklerimizin memnuniyeti ve onlardan aldığımız hayır duaları bize güç veriyor. 2014-2015 sezonunda yine çok yoğun konser programımızla Bursalılar’ın karşısında olacağız. Sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlıyor olmak bizi çok mutlu ediyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X