Huzurevine anlamlı ziyaret

AK Parti Yıldırım Kadın Kolları Başkanlığı, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Ali Osman Sönmez Yaşlı Bakım ve Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Huzurevine anlamlı ziyaret

Yaşlıların istek ve sıkıntılarını dinleyen AK Yıldırımlı kadınlar, kadın ve erkek yaşlılar için eşarp ve çorap hediye etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette tek tek tüm yaşlılar ile ilgilenen Kadın Kolları Başkanı Sevim Parlak, “Bizleri bu günlere getiren yaşlılarımızı sadece bu hafta dolayısıyla değil, her zaman hatırlıyoruz. Zaman zaman da kendilerini ilçe başkanlığı olarak ziyaret ediyoruz. Onlarla ilgilenmek, dertlerini ve isteklerini dinlemek ve mümkün olduğunca yerine getirmek için çalışıyoruz. Bazen elimizden bir şey gelmese de sadece moral vermek için de büyüklerimizin yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

AK Parti Yıldırım Kadın Kolları Başkanı Sevim Parlak ve yönetim kurulu üyeleri kitap eksiği bulunan Huzurevi Kütüphanesi’ne de yüzlerce kitabı hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X