Huzuru Uludağ’da buldular

Yaşanan terör olayları nedeniyle tüm Türk halkı gibi kötü günler geçiren ünlü sanatçılar Demet Akalın ve Fatih Ürek, huzuru Beyaz Cennet’te buldu.

Huzuru Uludağ’da buldular

ZİRVE’DE AİLE SAADETİ

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’daki bir AVM’de gelen terör ihbarı üzerine bulunduğu yeri apar topar terk eden Demet Akalın, çareyi yaşanan tatsızlıklardan uzaklaşıp Uludağ’a gelmekte buldu. Eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla Beyaz Cennet’e çıkarma yapan Akalın, Le Chalet Otel’de aile saadeti yaşadı. Zirve’de zamanın çoğunu kızına ayıran sanatçı, beyaz pistlerde kısa bir tura çıkmayı ihmal etmedi. 

YENİ ŞARKILAR YOLA ÇIKTI

Yaşanan kötü olaylardan uzaklaşıp huzur bulmak için Beyaz Cennet’i tercih bir başka ünlü isim de Fatih Ürek’ti. Grand Yazıcı Otel’de Olay Çekirge objektifine poz veren Ürek, dinleyenlerine yeni single müjdesi verdi. Soner Sarıkabadayı’dan süper bir şarkı aldığını belirten Fatih Ürek, ‘Ülkemiz çok zor günler geçiriyor. Ama çalışmaya devam ediyoruz. Yeni şarkılar yakında geliyor’ dedi. 

Fatih Ürek, arkadaşımız Fırat Toraman’la görüştü.

Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızı Hira’yla Uludağ’da keyifli günler geçiriyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X