Hz. Mevlana’ya Mudanya’da anma

11-17 Aralık Mevlana’yı Anma Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehit Cüneyt Bursa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Mevlana Celaleddin-i Rumi Anma ve Hoşgörü programı düzenlendi.

Hz. Mevlana’ya Mudanya’da anma

ÖMER BİLİK

 

Okul konferans salonunda düzenlenen etkinlikte Şehit Cüneyt Bursa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Tülin Aslan günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapararak, “Kalpleri sevgi ve şefkat hamuruyla yoğuran, ilmi ve öğütleriyle birliği, beraberliği kardeşliği yeşerten Mevlana Celaleddin-i Rumi’ye minnet duygularımızı bugün bir kez daha ifade ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tören daha sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti, piyes, ilahi, Şems’in Hz. Mevlana’ya şiiri, Mevlana’nın yedi öğüdü duaları, şiirler ve son olarak da Semazenlerin gösterisi ile sona erdi. Programa AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, İlçe Müftüsü Ertuğran Mehmet Soylu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, çeşitli okul müdürleri ve İmam Hatip Okulları öğretmen ve öğrencileri katıldı. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X