İbadethane Temizliklerinde Aksama Yok

İzmit Belediyesi yaklaşık 6 yıldan beri ibadethane temizliklerini aksatmadan sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Sosyal Y…

İbadethane Temizliklerinde Aksama Yok

İzmit Belediyesi yaklaşık 6 yıldan beri ibadethane temizliklerini aksatmadan sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel bir ekip ayda 60’dan fazla cami ve cemevinin detaylı temizliğini yapıyor. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan hizmette hiçbir aksama olmadığını söyleyen yetkililer, ”İzmit şehir merkezinde 138, köylerde de 93 cami ve 4 cemevinin temizliğini yapıyoruz. Belirli bir program çerçevesinde bütün cami ve cemevlerine gidilerek halılar son sistem makinalar yardımıyla temizleniyor. Ayda ortalama 60 camide 26 metrekarelik halı temizliği yapıyoruz” dediler. Yapılan hizmet için vatandaşlar Başkan Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X