İbadethanelere özel temizlik

Yıldırım Belediyesi, belirli periyodik aralıklarla 69 mahallede bulunan noktalarda hijyen çalışması gerçekleştiriyor.

İbadethanelere özel temizlik

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bugüne kadar 529 ibadethanede temizlik çalışması yapıldı. Öte yandan ibadethanelerin bakım ve onarım çalışmalarını da gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, 73 camide yeni abdesthaneden şadırvana, kubbe tamirinden bahçe düzenlemesine kadar birçok hizmeti Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hayata geçirdi. Ayrıca minare yapımı, dış cephe kaplaması, parke döşemesi, mermer işleri, dış aydınlatma, elektrik tesisat yenilemesi ile iç ve dış boyama işleri de Yıldırım Belediyesi tarafından yapılarak ibadethanelere estetik görünüm de kazandırdı.

EMİR SULTAN’A ÖZEL BAKIM

İlçedeki 69 mahallede hizmet veren ibadethanelerde belirli periyodlarla bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Vatandaşlarımızın ibadetlerini gönül rahatlığı ile yapabilmesi için ekiplerimiz, bir taraftan camilerimizin temizliğini yaparken, diğer taraftan da ihtiyaç duyulan ibadethanelerde tadilat çalışmaları yapıyor. Hemşehrilerimizin huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmeleri için gereken hassasiyeti gösteriyoruz. İbadethanelerimizin bakım ve onarımını yanı sıra sürekli temizlenmesine katkı sağlıyoruz. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen dini mekanlarından birisi olan Emirsultan Camisi her perşembe akşamı temizlenerek Cuma’ya hazırlanıyor” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X