İbo Bursa’da teftişte

Amerika’daki tedavisi tamamlanarak Türkiye’ye dönen İbrahim Tatlıses, dün ayağının tozuyla geldiği Bursa’da eski eşi Ayşegül Yıldız’ın açacağı Tatlıses Lahmacun’un Özlüce’deki yerini teftiş etti.

İbo Bursa’da teftişte

BÜLENT BEYSİR

Hayati bir operasyon geçirdiği Amerika’dan kısa süre önce dönen İbrahim Tatlıses, zaman kaybetmeden işlerinin başına geri döndü. Türkiye’deki ilk iş olarak boşandığı eşi Ayşegül Yıldız’ın Özlüce’de abisi Hakan Yıldız’la açacağı Tatlıses Lahmacun’u teftiş etmek olan İbrahim Tatlıses, soluğu Bursa’da aldı. 

Özlüce’de dekorasyon çalışmaları devam eden dükkanı yakından inceleyen Tatlıses, yeni işletmenin etrafında faaliyet gösteren esnafla tanışıp onlarla kısa süre sohbet etti. 

HAZİRAN’DA AÇILIYOR

Bursa ziyaretinde objektiflere görüntü vermemek için büyük çaba sarfeden ve etrafı adeta bir koruma ordusu tarafından örülen İbrahim Tatlıses, yalnızca Olay Çekirge’ye konuştu. Tatlıses Lahmacun’un Bursa’da eski eşi Ayşegül Yıldız ve ağabeyi tarafından işletileceğini doğrulayan Tatlıses, açılışın ise bir ay içinde gerçekleşeceğini belirtti. 

Tatlıses, daha sonra Ayşegül Yıldız’ın Hürriyet mahalesindeki anne evini de ziyaret eden Tatlıses, kızı Elif Ada’yı da bir an olsun yanından ayırmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X