İbrahim Afelay pahalı geldi

Bonservisi Barcelona’da olan Hollandalı yıldız, Bursaspor’a önerildi. Geçen sezon Olympiakos’ta kiralık olarak forma giyen ve 29 maçta 6 gol atan tecrübeli kanat oyuncusunun yıllık maliyeti 3 milyon Euro olunca geri adım atıldı.

İbrahim Afelay pahalı geldi

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor’un gündemine son giren isim İbrahim Afellay oldu. Savunma ve kaleyi güçlendirdikten sonra hücuma katkı sağlayacak isimler üzerinde duran yeşil beyazlılara menajer aracılığıyla vasıtasıyla önerilen 29 yaşındaki Hollandalı yıldız, geçen sezon Olympiakos’ta kiralık olarak forma giymişti. 29 maçta 6 gol, 4 asistlik performans gösteren İbrahim Afellay’ın bonservisi Barcelona’da bulunuyor. 

RAKAM ÇOK YÜKSEK

Her iki kanatta da görev yapan tecrübeli futbolcunun yıllık maliyetinin 3 milyon Euro olduğu ve Bursaspor’un rakamı çok bulduğu öğrenildi. Menajerlerin bonservis sorununu kendilerinin çözeceklerini ancak futbolcuya verilecek bu fiyatın karşılanması durumunda Hollandalı yıldızı Bursa’ya getireceklerini ilettiği bildirildi. Daha önce PSV Eindhoven ve Schalke’de forma giyen tecrübeli futbolcunun ismi Antalyaspor ve Trabzonspor ile de geçiyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X