İbrahim Halil Fırat’tan ‘Teşekkür’ Ziyareti

AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı İbrahim Halil Fırat, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine gösterilerin ilgiden dolayı vatandaş ve esnafa ‘teşek…

İbrahim Halil Fırat’tan ‘Teşekkür’ Ziyareti

AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı İbrahim Halil Fırat, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine gösterilerin ilgiden dolayı vatandaş ve esnafa ‘teşekkür’ ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Halil Fırat, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Köy, belde, ilçe, mahalle, esnaf ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini sürdüren İbrahim Halil Fırat, bir gününü esnafa ‘teşekkür’ ziyaretine ayırdı. Önceki gün Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Adıyaman’daki mitingine olan yoğun ilgiden dolayı vatandaşlara ve esnafa ‘teşekkür’ ziyareti gerçekleştiren Fırat, esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti. Fırat, Adıyamanlı vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti’ye her zaman sevgi beslediğini ve önceki gün gerçekleştirilen mitingde de bunu gördüklerini söyledi. Fırat, “Adıyamanlı hemşerilerimiz yine kendilerine yakışanı yaptı. Miting alanına akın edin on binlerce vatandaşımız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu dinledi. AK Parti sevdasını yüreklerinde taşıyan vatandaşlarımız her zamanki gibi meydanlara sığmadı. Bizlerde bugün bize sevgilerini gösteren vatandaşlarımıza bu sevginin karşılıksız olmadığını göstermek istedik. Seçim sürecinde ve öncesinde sürekli ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımıza bu gün teşekkür ziyareti gerçekleştiriyoruz. İnşallah seçimde de Adıyamanlı vatandaşlarımız yine kendine yakışanı; yani 5-0 yapacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X