İbrahim Sivasspor’da

Bursaspor, tecrübeli futbolcudan 500 bin TL bonservis ücreti alacak.

İbrahim Sivasspor’da

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Bursaspor’da da hareketli saatler yaşanmaya başlandı. 

Yeşil beyazlılar’da Ferhat Kiraz ile birlikte Eskişehirspor maçı sonrası Teknik Direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda yönetim kararı ile kadro dışı bırakılan İbrahim Öztürk Sivasspor’a anlaşmaya vardı. 6 yıldır Bursaspor formasını terleten başarılı oyuncu bir kaç gün içinde yeni kulübüyle  resmi sözleşme imzalayacak.

ANLAŞMA 1,5 YILLIK

2008 Yılında Altay’dan transfer edilen 34 yaşındaki oyuncu için kırmızı beyazlı kulüp, Bursaspor’a 500 bin TL bonservis ücreti ödeyecek. Tecrübeli oyuncunun yeni kulübüyle 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı açıklandı. Bursaspor ile 150 lig maçına çıkan ve 5 gol atan İbrahim Öztürk yeşil beyazlılar ile şampiyonluk yaşamıştı.

Öztürk  geçen ay birikmiş alacaklarını tahsil etmek için kulübe ihtar çekerek TFF’ye başvurmuştu. yeşil beyazlı yönetim İbrahim’in 1 milyon TL tutarındaki alacaklarını kanuni sürenin dolmasına 3 gün kala hesabına yatırarak, serbest kalmasını  önlemişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X